NYHETER

Löputbildning i Fosie

November 24, 2017

Nu har du möjligheten att ta del av löputbildning och bli RevFit Hälsoambassadör. Med denna utbildningen kan vi börja bygga trygghet i Fosie, genom en aktiv livsstil där vi bidrar till varandra och hittar verktygen till ett hälsosamt livsstil. Detta är ett arbete tillsammans med Malmö Stad och vårt mål är att ha en dialog om funktionalitet, trygghet, attraktivitet och utvecklingspotential som vi kan skapa i Fosie.

RUFFIE INSTURKTÖRSUTBILDNING

September 22, 2017

Lördagen den 23e september höll Oscar hans första instruktörsutbildning i Ruffie Training. Det var väldigt engagerade deltagare som fick med sig verktygen både den teoretiska, historik och filosofin, och den praktiska, att instruera och att vara en Ruffieinstruktör.

Nästa tillfälle i Malmö för instruktörsutbildning är den 11e novemeber och anmälan gör du hos info@ruffietraining.com

Ruffie grundar sig på enkelhetens pedagogik att inga förkunskaper krävs - All you need is heart!

REVFIT PEOPLE'S TRAINER BLIR INTERNATIONELLT

September 01, 2017

Nu tar vi ett steg fram med RevFit Sweden och med nya People's Trainer! Tusen Tack Shawn Garcia som kom från NYC till Malmö för att utbilda ett nytt gäng som är team RevFit Sweden. Tillsammans kommer vi arbeta för Fitness Justice. Vi är oerhört stolta och glada över alla som deltog på People's Trainer utbildningen och alla som deltog på workshopen. PÅ GATORNA I MALMÖ, DET HÄR ÄR BARA BÖRJAN! 

 

Nästa People's Trainer utbildning är i april 2018. Är du intresserad att göra skillnad och förbättra i samhället där du bor, umgås, jobbar, osv? Anmäl dig redan idag via FB 

RevFitSweden + Malmö Folkets Park = Hälsa åt FOLKET!

August 13, 2017

Tillsammans med Malmö Folkets Park har vi filmat en video för att uppmana alla föräldrar att lägga undan mobilen och passa på att använda barnens lekplats till träningsgym.

 

"Passa på att träna när dina barn leker på våra lekplatser. Oscar från Revolutionary Fitness Sweden visar hur du på smarta sätt kan träna balans och styrka!" - Malmö Folkets Park

Var med i rörelsen

RevFit Hälsoambassadörer

July 13, 2017

Under fyra veckor har vi, RevFit Sweden, samarbetat med Malmö Stads Förebyggarna för att utbilda åtta ungdomar från hela Malmö till att bli Hälsoambassadörer. Det har varit en fantastiskt resa med målet att få kunskap och verktyg på hur vi arbetar med Fitness Justice, bygga trygghet, och ett hälsosamt liv på våra gator i Malmö. Tack så mycket Malmö Stad Förebyggar sektionen för att vi har kunnat göra detta arbetet tillsammans.

Är ni en verksamhet som också utbilda ledare eller deltagare till hälsoambassadör? Skruv till revfitsweden@gmail.com

Var med i rörelsen

GÖR DIG REDO INFÖR TOUGHEST COPENHAGEN MED TEAM REVFIT SWEDEN

July 08, 2017

Har du också funderar på att genomföra ett Toughest-lopp? Inför Toughest Köpenhamn 2017 har du nu chansen att genomföra ett 10-veckors förberedande program, och sedan springa loppet tillsammans med oss i Team RevfitSweden! Med gemenskap och samarbete kan vi ta oss igenom alla hinder i livet. Tillsammans är vi starka!

SOMMARSCHEMA 2017

June 13, 2017

VAR MED I RÖRELSEN UNDER SOMMAREN! DU KAN TRÄNA MALMÖS BÄSTA UTOMHUSTRÄNING TILL ETT RIMLIGT PRIS. VARJE LÖRDAG KL.12 ERBJUDER VI FUNKTIONELL TRÄNING PÅ LINDÄNGSPARKENS UTEGYM HELT KSOTNADSFRITT.

 

FUNKTIONELL TRÄNING ÄR ETT STATIONSBASERAD TRÄNINGSPASS DÄR VI ANVÄNDER OSS AV REDSKAP SOM BULGARIAN BAG, KETTLEBELLS, BATTLE ROPE OCH KROPPTYNGDS ÖVNIGNAR DÄR VI VI MIXAR ALLT DET GODA I ETT ENDA PASS. MÅLET ÄR ATT ALLA SKA KUNNA DELTA OCH UTÖVA EFTER EGEN FÖRMÅGA. INGA FÖRKUNSKAPER KRÄVS - DU ÄR VÄLKOMMEN SOM DU ÄR!

VARFÖR ÄR DET GRATIS?
REVOLUTIONARY FITNESS SWEDEN MENAR ATT GOD HÄLSA ÄR EN EN RÄTTIGHET OCH VI ARBETAR FÖR ATT ALLA SKA FÅ TA DEL AV DENNA RÄTTIGHET. TILLSAMMANS ARBETAR VI FÖR ATT HITTA VERKTYG SOM BEHÖVS FÖR ATT GÖRA EN FÖRÄNDRING MOT ETT MER HÄLSOSAMT LIV. GENOM ATT ANVÄNDA DEN MILJÖN SOM FINNS OMKRING OSS, BEVISAR VI FÖR OSS SJÄLVA OCH ALLA ANDRA ATT ALLT SOM BEHÖVS ÄR VARANDRA!

UMGÅS:
EFTER VARJE LÖRDAGSPASS KOMMER VI SÄTTA OSS NER GRILLA, ÄTA OCH UMGÅS MED VARANDRA FÖR ATT ÅTERHÄMTA OSS PÅ BÄSTA SÄTTET OCH BYGGA GEMENSKAPEN TILLSAMMANS.

RÄTTVIS OCH JÄMLIK HÄLSA&FITNESS KULTUR

May 26, 2017

KOM TILL NYDALAPARKEN DÄR ÄR DU VÄLKOMMEN ATT DELTA PÅ ETT RUFFIE TRINING PASS HELT GRATIS. DETTA ÄR ETT SAMARBETE MED MKB.

ARBETET HANDLAR OM ETT RÄTTVIST OCH JÄMLIKT HÄLSA&FITNESS KULTUR. VI ERBJUDER ETT MER UTBILDANDE TRÄNINGSTJÄNST DÄR DU KAN BÖRJA ÄGA DIN KROPP. VI UPPSKATTAR OM DU KOMMER OCH BIDRAR. DITT DELTAGANDE GÖR SKILLNAD!

VAR MED I RÖRELSEN


Prenumerera och ta del av GRATIS TRÄNING!

May 04, 2017

Se till att vara uppdaterad genom att prenumerera eventsidan på vår Facebook. Du kan ta del av GRATIS TRÄNING under sommaren! Klicka och Var med i rörelsen!

Workshop: Movnat + RevFit Fitness Justice

March 24, 2017

Med denna workshop vill vi inspirera dig till att hitta rörelseglädje och återupptäcka din kropps naturliga rörelsemönster. Vi vill även ifrågasätta dagens "fitness" kultur och uppmana dig att vara en del av Fitness Justice. Vad innebär att vara hälsosam? Vad menas med en funktionell kropp egentligen? Vad är naturlig rörelse? Varför har vår hälsa blivit en status fråga? Detta är ett par ämnen som vi kommer diskutera för att kunna få nytt perspektiv i våra liv och syn på hälsofrågan.

​​

Bulgarian Bag instruktörsutbildning i Malmö

March 31, 2017

Nu har du möjligheten att bli utbildad Bulgarian Bag instruktör i Malmö. Utbildningen kommer hållas av två Suples Master Trainers, Åsa Zandelin från Spartan Training och Oscar Salazar Aros från RevFitSweden. Utbildningen är av praktisk karaktär. På utbildningen lär du dig att sätta samman Combo och övningar för optimal rörelse- och styrkeeffektivitet. Du kommer få färdigheter som 


- Signaturövningarna: Snatch, Spin och Armthrow. Teknik och utförande
- Styrkeövningar
- Plyometriska övningar
- Statisk träning
- Parövningar
- Programbyggnad
- Excentrisk laddning koncentrisk explosion
- Kunskapen i att instruera träningen med redskapet på rätt sätt individuellt eller i grupp.

Boka din plats och utvidga din kunskap som PT, instruktör, motioner eller Movement practitioner som är nyfiken på nya rörelser

Let's Move Together!

Vårt Malmö

February 22, 2017

"Jag vet att en träning tillsammans ger just det mötet som annars inte hade blivit av..." Läs senaste Vårt Malmö

Tack så mycket Åsa Lempert, redaktör till Vårt Malmö, för att visa alla Malmöbor att vi skapar tryggheten tillsammans.

Let's Move Together!
Let's Climb Together!

Fitness Justices

February 16, 2017

Lokaltidningen intervjuar Oscar

"Rättvis ”fitness”-kultur är något som jag brinner för. Människor blir lätt exkluderade. Varför finns inte yoga på Lindängen till exempel?"

GRATIS PULL UP WORKSHOP

March 03, 2017

​Här lär du dig steg för steg för din första Pull Up vart som helst och när som helst. Pull Up ses ofta som en renodlad styrkeövning men i mina ögon är det mer än så. Det är en naturlig klättring färdighet som blir mer ovanligt och omöjligt att för många människor ju mer sittandes, stela och orörliga vårt samhälle gör oss i vardagen.


Du kommer få lära dig:
- Mobilitet för din Pull Up träning
- Programering för att bygga upp grundstyrkan
- Självkännedom och tålamod
- Nyttja LIndängsparkens fantastiska utegym
- Bli bekväm i det obekväma
- Teknik: Pull Up/ Chin Up/ Keeping
- Programering steg för steg för din första Pull Up


Let's Move Together!

Please reload